+31 (0)541 – 351458info@werktuigenbouwdienst.nl

Particuliere diensten

Als particulier schakelt u Werktuig & Bouwdienst Denekamp in voor diverse soorten grondwerk en machineverhuur. Lees verder om een indruk te krijgen van uw mogelijkheden.

Straatwerk & verhuur

Voor het realiseren van uw straatwerk doet u nooit tevergeefs een beroep op Werktuig & Bouwdienst Denekamp. Onze vakkundige mensen beschikken over degelijke machines, waarmee zij snel en goed uw straatwerk aanleggen. Liever zelf aan de slag? Kijk dan onder verhuur voor het te huren materieel.

Trilplaten

Tuinaanleg

Met een graafmachine is uw vijver zo gegraven. Ook voor het realiseren van een mooi terras of het aanleggen van strakke borders maakt u gebruik van onze diensten. Door de inzet van goed onderhouden machines en vakkundig personeel, geniet u snel van uw nieuwe tuin.

Graafwerkzaamheden

Bouwt u een nieuwe woning? Of een stuk bij uw eigen thuis? Dan begint de bouw met het uitgraven van de fundering. Een mooie klus, waarbij u gebruik kunt maken van W&B Denekamp. Wij leveren graafmachines en personeel voor het secuur uitgraven van uw aanbouw.

Verhuur containers

Voor het afvoeren van uw grof vuil kan het handig zijn om een container te huren. Dat kan bij W&B Denekamp. Wij halen en brengen uw container op een moment dat u het past. Kijk onder verhuur voor de mogelijkheden.

Containers

Leveren van diverse soorten zand

Heeft u zand nodig voor uw tuin of bouw? Schakel dan W&B Denekamp in. U kunt bij ons diverse soorten zand afnemen. Denk daarbij aan vulzand, metselzand en bemeste tuinaarde.

Wilt u meer referentieprojecten voor particulieren bekijken? Lees dan verder op onze Facebook-pagina.

Weten wat W&B voor u kan betekenen?
Vraag ons vrijblijvend om advies of vraag direct online een offerte aan.

Direct een afspraak maken

Wij komen graag vrijblijvend langs om uw wensen door te spreken.
Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.