Als particulier schakel je Werktuig & Bouwdienst Denekamp in voor diverse soorten grondwerk en machineverhuur. Hier vind je een indruk van onze particuliere diensten en de mogelijkheden:

Straatwerk & verhuur

 

Voor het realiseren van straatwerk ben je bij Werktuig & Bouwdienst Denekamp aan het juiste adres. Onze vakkundige mensen beschikken over degelijke machines, waarmee zij snel en goed jouw straatwerk aanleggen. Liever zelf aan de slag? Kijk dan onder verhuur voor het te huren materieel.

Trilplaten

Tuinaanleg

Met een graafmachine is een vijver zo gegraven. Ook voor het realiseren van een mooi terras of het aanleggen van strakke borders kun je gebruik maken van onze diensten. Bij W&B Denekamp ben je verzekerd van goed onderhouden machines en vakkundig personeel. Zo geniet je snel van je nieuwe tuin!

home-particulier-tuinaanleg

Graafwerkzaamheden

Ben je bezig met de bouw van een nieuwe woning? Of een aanbouw aan je bestaande huis? Dan begint de bouw met het uitgraven van de fundering. Een mooie klus, waarbij je gebruik kunt maken van de machines en diensten van W&B Denekamp. Wij leveren graafmachines en personeel voor het secuur uitgraven van je bouw of aanbouw.

home-particulier-graafwerkzaamheden

Verhuur containers

Voor het afvoeren van diverse afvalstoffen, zoals puin, huishoudelijk afval, hout en ander grof vuil kan het handig zijn om een container te huren. Dat kan bij W&B Denekamp. Wij halen en brengen de container op afspraak. Kijk onder verhuur voor de mogelijkheden.

Containers

Leveren van diverse soorten zand

Heb je zand of grind nodig voor de tuin of bouw? Schakel dan W&B Denekamp in. Je kunt bij ons diverse soorten zand afnemen. Wij kunnen je voorzien van vulzand, metselzand, bemeste tuinaarde, brekerzand, grindzand, potgrond, vloerenzand, tuinturf, grind en gebroken puin.

Bekijk op onze Facebookpagina meer referentieprojecten.

Weten wat W&B voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op!

Direct een afspraak maken

Wij komen graag vrijblijvend langs om jouw wensen door te spreken.
Je kunt ons bellen, contact opnemen via het formulier, een mail sturen of langskomen op onze locatie. We helpen je graag.

Start typing and press Enter to search